sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Uusi alku 2. luku

Me ajettiin taksilla erään pilvenpiirtäjän luokse ja noustiin hissillä ylös meidän asunnolle. Ei se ihan ylimmässä kerroksessa ollut, mutta oli sieltä ihan hyvät näköalat, ja meillä kaikilla oli omat huoneet. Sophie ryntäsi heti valtaamaan suurinta makuuhuonetta ja mä vein laukkuni asunnon perälle, missä oli toinen makuuhuone ja sieltä näkymä pieneen puistoon.

Kun me oltiin purettu matkalaukut, (asunto oli onneksi valmiiksi kalustettu), me lähdettiin kierteleen kaupungille. Se oli aika hengenvaarallista, koska kadut olivat tosi ruuhkaisia. Palattuamme takaisin äiti käski meidät nukkumaan, aamulla pääsisimme kouluun erään naapurimme kyydillä, jolla kuulemma oli minun ikäiseni poika.

Aamulla nukuin tietysti pommiin ja jouduin juoksemaan naapurin autolle ensimmäisissä käteen sattuneissa vaatteissa ja hiukset sekaisin, mitä sain katua heti nähdessäni takapenkillä istuvan pojan. Hän oli kaunis ja kiehtova, ja heti ensimmäisellä silmäyksellä näki, ettei hän välittänyt mitä muut hänestä ajattelivat. Kun hän vilkaisi hiuksiani merkitsevästi ja virnisti ivallisen flirttailevasti en voinut katsoa häntä punastumatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti