maanantai 12. tammikuuta 2015

Sick Game Called Life 1. luku

Alex käveli kampuksella ystävänsä Frankin kanssa. Tai oikeastaan Frank lensi syöksylaudallaan, säikäyttäen muita opiskelijoita, mutta hän vain nauroi heidän vihaisille katseille. Tänään hän oli maaninen, eikä mikään saisi häntä käyttäytymään kuten aikuinen.  Alex oli oikeastaan hieman kateellinen hänen huolettomasta mielialasta.

Hän oli huolissaan siitä, mitä oli tapahtumassa armeijan laboratoriossa, jossa hän työskenteli. He olivat onnistuneet luomaan hybridi eläimiä, joilla oli geenejä ainakin kymmeneltä eri eläimeltä, ja hän pelkäsi, että he käyttävät samaa tekniikkaa ihmisiin, luoden jonkinlaisia super-sotilaita. Normaalisti yksikään opiskelija ei olisi saanut työskennellä täällä, varsinkin kun hänellä on ystäviä Tunneleissa, mutta Alex oli yksi lupaavimmista opiskelijoista yliopistossa, ja laboratorio oli paras paikka oppia geenimuuntelusta ja kantasoluista, joten täällä hän opiskelisi kaksi viimeistä vuotta.

Frank opiskeli pelisuunnittelua, joten Alex vilkutti punahiuksiselle ystävälleen ja sopi tapaavansa hänet kirjastossa lounaalla. Alex käveli laboratoriolle, portti luki hänen mikrosirunsa, ja sen jälkeen kun hän antoi sormenjälkensä, se päästi hänet sisään. Tiimi oli onnistunut kasvattamaan toimivat aivot kantasoluista muutama päivä sitten, ja tänään he tulostaisivat hybridi ihmisen bioprintterillä ja liittäisivät aivot vartaloon, toivottavasti onnistuen herättämään se eloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti