keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Sick Game Called Life 6. luku

Lensin syöksylaudalla kun kuulin vartijoiden juoksevan ja ampuvan. Yritin ajatella nopeasti. Meidän täytyi päästä huoltotunneleihin, mutta minulla ei ollut avainta ja tiirikointi kestäisi liian kauan. Minun täytyi jotenkin päästä eroon vartijoista, mutta he olivat vain alhaisen tason työntekijöitä tekemässä työtään, he eivät ansainneet kuolemaa.

Silloin muistin kuinka olin ollut huolissaan siitä, että vartijat ampuisivat kaasusäiliöön, ja sain idean.
"Hyppää maahan!",huusin A'ryalle. "Let's make a fuss!" Heitin syöksylaudan kohti vartijoita, ja laudan ollessa yhä ilmassa, kaukana vartijoista, ammuin kaasusäiliötä. Säiliön vety reagoi välittömästi ilman hapen kanssa, ja seurasi valtava räjähdys. Vihelsin, ei ihme ettei syöksylautoja myyty lapsille. He lentäisivät liian kovaa, törmäisivät johonkin ja räjähtäisivät.

Kun räjähdys hiipui, näin että koko tunneli oli tulessa ja kuulin vartijoiden kiroilun, mutta kukaan ei vaikuttanut loukkaantuneen. Juoksimme ovelle, minä tiirikoin lukon (onneksi Frank oli opettanut kuinka se tehdään) ja pääsimme ulos alle kahdessa minuutissa.

Kun olimme vihdoin kävelleet asunnolleni, aloimme keskustella siitä minne menisimme. Echelon halusi mennä Atlantikselle missä äitimme asui, mutta en halunnut vain luopua taistelusta ja paeta. Lopulta päätimme mennä Combat Zoneen. Se oli kaukana keskustasta, siellä oli todella vähän polliseja, ja Janus sanoi saanensa ystäviä asuessaan siellä. 

Näin että Janus salasi jotakin. Miksi hän oli ollut Combat Zonessa? Muistin hänen muutamaa vuotta aiemmin yhtäkkiä lähteneen, ja  tulleen takaisin hirveässä kunnossa. Sen jälkeen hän lopetti huumeiden käytön ja ryhtyi Harlekiiniksi, mutta jokin oli muuttunut hänessä ja Nikassa. Tuntui siltä, että heidän välillään oli jännitettä, ja halusin tietää miksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti